Monday, 30 April 2012

Hye! We are H.A.N.N.I!

ASSALAMUALAIKUM W.B.T..., hye guys, what's up?!!  we are from H.A.N.N.I 'S GROUP. THIS IS OUR OFFICIAL BLOG. FOR YOUR INFORMATION,..H.A.N.N.I  is shortcut from:  


 H

  •     HANNAH (LEADER)
  •    HAIKAL MUHAMIN
  •    HAIKAL ABDULLAH
  •    HAIDI    HYKAL
A
  • AFIF FAKRULLAH
  • FARAH ADILAH
N
  •    NURIN SYAFIQAH
  •    NAJIHAH
I
  • IZZAH
  • ISKANDER
We have 10 members in our group, H.A.N.N.I. came into existence in year 2011 , & this year will be the most important year for us to face UPSR&PSRA. We hope that we'll get the best result in Malaysia. insyaallah!
(Kami Boleh!!!) (ceh! bajet pandai BI jer..haha)
   

Tahun ini juga merangkap tahun last kami semua berada di sekolah rendah  , sedih, jugak nak berpisah nanti. And our plan is ( pergi Berjaya Times Square- 14 NOVEMBER 2012-RABU) kirenyer... itu last reunion kite orang tahun ni!! dah rancang dari awal lagi , ingat nak pi  Genting Highlands  tapi tak jadi, cause, the place is too far from our place..... (KAMI HANYA MERANCANG, ALLAH YANG  MENENTUKAN....) HARAP TAK DE APE-APE HALANGAN ...........

Yang istimewanyer........... TARIKH LAHIR KITE ORANG...

                                             

BULAN
TARIKH LAHIR
NAMA
GELARAN
FEB
29 FEB
HANNAH
BLUR
FEB
29 FEB
IZZAH
EAGLE EYE
MAC
9 MAC
NURIN
RYEOWOOK
MAC
20 MAC
FARAH
SENSITIVE
APRIL
15 AP
HAIKAL (A)
USAIN BOLT
APRIL
30 AP
HAIDI
A.M
MEI
2 MEI
FIKRI
KEMUNCUP
MEI
8 MEI
HAIKAL (M)
HANTU MALAYA
JUNE
19 JUNE
NAJIHAH
GANAS
THE ONLY ONE
DECEMBER
7 DECEMBER
AFIF
POYO

H.A.N.N.I mula berkawan sejak dari darjah 1 sehingga sekarang. Walau apa pun yang terjadi, kumpulan ini TAK AKAN PUPUS. Kami tak akan melupakan kenangan ini! :) 

Jika salah seorang dari kami bersedih, pasti ada sahaja yang menghiburkannya. Jika ada yang marah ataupun stress, ada sahaja idea gila2 H.A.N.N.I untuk menghilangkan rasa marah @stress itu. Jika ada yang tidak serius semasa belajar, H.A.N.N.I pasti mengur. 

     
                    This IS H.A.N.N.I!!!!!!!!!


Actually, masih ada banyak lagi, bukan banyak je, tapi terrrrlaaallluuuu banyak lagi yang kami nak kongsi dengan korang, tapi nampaknya masa mencemburui kita.

Lain kali, the leader of this group, Hannah akan ditugaskan untuk menyambung post. (Ye, cik Hannah, jangan malass! :D)

Ok, jari-jemari kami meminta izin untuk berhenti mengetuk papan kekunci. Segala silap & salah, harap dimaafkan.

Sehingga berjumpa lagi.

Salam sayang,
H.A.N.N.I



THANKS COZ SUDI BACA POST H.A.N.N.I SMILE AFTER READING OUR POST, PLEASE!

H.A.N.N.I FRIENDSHIP WILL NEVER DIE!!!