Monday, 14 May 2012

Happy Teacher's Day!

Assalamualaikum & hye to all of the readers~!! Hi~!! What's up, guyss..??!! Sehat ke tak...?? Dah makan ke belum..?? Ok, dah lama jugak lah saya, Hannah, the leader of this group tak update blog ni.., alaa..syiann nyee...blog ni...huhu~!!

Anyway, esok merupakan HARI GURU bagi seeemuuaaa guru dalam Malaysia!! And we all wish to all of you, HAPPY TEACHER'S DAYY!! Semoga kamu semua tabah menghadapi kerenah kami semua yg nakal terlalu...!!!

Pengorbanan cikgu2 TAK AKAN kami lupakann...selama 6 tahun cikgu mengajar kami, marah kami, bagi nasihat, beri didikan, layan kami cam anak2 cikgu, terima kasihh...!! Cikgu merupakan ibu yg ke-2 selepas mak kandung kami..!!

Cikgu ibarat lilin yg membakar diri. Sentiasa tabah menghadapi kerenah kami. Kadang-kala, cikgu pernah menitiskan air mata kerana kenakalan kami. Beribu ampun kami ucapkan...! Maafkan kami..


Cikgu, tahun ni merupakan tahun terakhir kami di SKSJ, KAJANG. Daripada tahun 2007 until 2012..banyak sangat kenangan kitorang..rasa macam tak nak tinggalkan sekolah ni je..tapi terpaksa tinggalkan jugak..


Cikgu.., terima kasih kerana sudi membantu kami. CIkgu, berkatilah ilmu yg cikgu beri kepada kami..kami tau kami  banyak buat salah dekat cikgu..doakan kami supaya dapat 5a UPSR & Mumtaz PSRA! Doakan kami, cikgu!!


Kami sayanggggggggg cikguu..sayangg sangatt!! Insya-allah menjelang hari guru esok, kami akan beri cikgu hadiah yg paling berharga...! Hope cikgu tak lupakan kami..

Time kami dah sekolah menengah nanti, setiap bulan kami akan datang melawat SKSJ, cikgu jangan tak ingat kat kaMI pulak dah laa,..sedih kami nanti..!!

Oklaahhh,..last of our words..

HAPPY TEACHER'S DAY, GURU2 SKSJ!!! AND TO ALL OF THE TEACHERS IN THIS WORLD TOO!!

asSalamualaikum..,
yg menulis..
Hannah (onew)
THANKS COZ SUDI BACA POST H.A.N.N.I SMILE AFTER READING OUR POST, PLEASE!

Wednesday, 2 May 2012

HAPPY BIRTHDAY, FIKRII!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA TO ALL OF THE READERS. HELLO, HI, ANYYEONG, ;) How are you?? Fine..?? Allhamdulillah, praise to ALLAH S.W.T.


Okie, hari ni harijadi si KEMUNCUP atau nama sebenarnya, MUHD, FIKRI ISKANDER BIN HANAFI.


WAHHH,..........HEPPY BEFDAY, FIKRII!!! Nanti kitorang bagi hadiah, DON'T WORRY BE HAPPY~~!! 


Selamat hari jadi yg ke-12, wahh, kau dah tue laaa...!! Oh ye, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, berjaya dalam hidu di dunia & akhirat, and semoga mendapat isteri yg solehah..!


Ok, HAPPY BELATED BIRTHDAY TOO, DEKAT SAPE..?? OFCOZ LAA..


NURUL HANNAH & NURUL IZZAH, 29 FEBRUARI, 4 TAHUN 1KLI TUHH~~!!
FARAH ADILAH & NURIN SYAFIQAH, 20 & 9 MAC,~!!!
HAIKAL ABDULLAH & HAIDI HYKAL, 15 APRIL & 30 ARPIL..!!
AND, ALSO TOO FIKRI..~!! HM HARI SELASA LAAA..ANYWAY, TAKPE, HAPPY BECOMING BIRTHDAY.
Jom nyanyikan lagu heppy birthday kat kakak2 & abng2 yg dah tue, tapi tak sedar diri ni, hehe~!!


HAPPY BIRTHDAY TO YOU..,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..,
HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAYY,...
HAPPY BIRTHDAY..TO....YOU...~~!!


ALLAH SELAMATKAN KAMU..,
ALLAH SELAMATKAN KAMU...,
ALLAH SELAMATKAN KUMPULAN H.A.N.N.I,
ALLAH SELAMATKAN KAMU..!!


SAENGIL-CHUKKA HAMNIDA..,
SAENGIL-CHUKKA HAMNIDA..,
SAENGIL-CHUKKA HAMNIDA...,
SAENGIL-CHUKA HAMIDA, CHAGUYAA!!


AND GUYSS...F.Y.I, TAHUN NI LAST KITE CELEBRATE BEFDAY SAME2, SEDEH KANN..NANTI DAH SEKOLAH MENENGAH, ADA YG MASUK ASRAMA NANTI, JARANGG SANGAT KITE JUMPA, TAPI, JANGANLAH SAMPAI LUPAKAN GROUP YG KITE BINA SAMA2 NI..


MAY ALLAH S.W.T. BLESS OUR LIVE..!!! AMINNNNNNNNN~~~~~~!!!


SEHINGGA BERJUMPA LAGI, ASSALAMUALAIKUM,


SALAM SAYANG,
H.A.N.N.I
THANKS COZ SUDI BACA POST H.A.N.N.I SMILE AFTER READING OUR POST, PLEASE!

H.A.N.N.I FRIENDSHIP WILL NEVER DIE!!!