Monday, 14 May 2012

Happy Teacher's Day!

Assalamualaikum & hye to all of the readers~!! Hi~!! What's up, guyss..??!! Sehat ke tak...?? Dah makan ke belum..?? Ok, dah lama jugak lah saya, Hannah, the leader of this group tak update blog ni.., alaa..syiann nyee...blog ni...huhu~!!

Anyway, esok merupakan HARI GURU bagi seeemuuaaa guru dalam Malaysia!! And we all wish to all of you, HAPPY TEACHER'S DAYY!! Semoga kamu semua tabah menghadapi kerenah kami semua yg nakal terlalu...!!!

Pengorbanan cikgu2 TAK AKAN kami lupakann...selama 6 tahun cikgu mengajar kami, marah kami, bagi nasihat, beri didikan, layan kami cam anak2 cikgu, terima kasihh...!! Cikgu merupakan ibu yg ke-2 selepas mak kandung kami..!!

Cikgu ibarat lilin yg membakar diri. Sentiasa tabah menghadapi kerenah kami. Kadang-kala, cikgu pernah menitiskan air mata kerana kenakalan kami. Beribu ampun kami ucapkan...! Maafkan kami..


Cikgu, tahun ni merupakan tahun terakhir kami di SKSJ, KAJANG. Daripada tahun 2007 until 2012..banyak sangat kenangan kitorang..rasa macam tak nak tinggalkan sekolah ni je..tapi terpaksa tinggalkan jugak..


Cikgu.., terima kasih kerana sudi membantu kami. CIkgu, berkatilah ilmu yg cikgu beri kepada kami..kami tau kami  banyak buat salah dekat cikgu..doakan kami supaya dapat 5a UPSR & Mumtaz PSRA! Doakan kami, cikgu!!


Kami sayanggggggggg cikguu..sayangg sangatt!! Insya-allah menjelang hari guru esok, kami akan beri cikgu hadiah yg paling berharga...! Hope cikgu tak lupakan kami..

Time kami dah sekolah menengah nanti, setiap bulan kami akan datang melawat SKSJ, cikgu jangan tak ingat kat kaMI pulak dah laa,..sedih kami nanti..!!

Oklaahhh,..last of our words..

HAPPY TEACHER'S DAY, GURU2 SKSJ!!! AND TO ALL OF THE TEACHERS IN THIS WORLD TOO!!

asSalamualaikum..,
yg menulis..
Hannah (onew)
THANKS COZ SUDI BACA POST H.A.N.N.I SMILE AFTER READING OUR POST, PLEASE!

1 comment:

H.A.N.N.I FRIENDSHIP WILL NEVER DIE!!!