Friday, 20 July 2012

Trial UPSR & PSRA 2012

Salam! Dan selamat sejahtera~! Salam ramadhan al-barakah! Selamat berpuasa, umat Islam di seluruh dunia! Allhamdulillah, hari ini merupakan hari pertama umat islam berpuasa di bulan Ramadhan yg penuh dengan keberkatan ni..

Ok..! Korang sehat?? Allhamdulillah, kumpulan H.A.N.N.I sehat wal-afiat, allhamdulillah, kurniaan Allah s.w.t. kan?? Tapii..kumpulan H.A.N.N.I diserang penyakit nervous teramat. Kenapa? Why? Bue-yo?

Sebab, next week, TRIAL UPSR !! Yakni, pada 24.7.2012 until 26.7.2012, kami semua akan menghadapai TRIAL UPSR for the first time. Kami dah pun mendapat no. giliran masing2 ketika berada dalam dewan.

Tapi, kedudukan tak tau lagi. Sebab, Ustaz Amin kata, hari Isnin ni, tahun 6 ada taklimat, kene susun meja, kemas dewan, duduk ikut no. giliran masing2..

Ya ALLAh, rasa gerun sangat. Takut, Kami sememangnya tak bersedia 100% lagi..only 80% something je..

Kami sperti tersedar daripda `mimpi panjang', baru sekarang tergesa-gesa nak bukak buku, revise semua sekaligus! But, allhamdulillah...sekarang dah balance kot.. hehe..

Err...mesti tertanya-tanya kan, kenapa Hannah boleh update blog ni? Tak study ke? Jawapannya, kepala Hannah macam nak  pecah sekarang, sebab baru wat eNational Trial UPSR serentak satu Malaysia dekat Score-A.

Pening3. But, allhamdulillah, dapat 4a, yg penulisan takde, watpe nak amek kira.hehe.

Kami harap, kami dapat wat yg terbaik. Doakan kami ya!

Salam sayang,
H.A.N.N.I
THANKS COZ SUDI BACA POST H.A.N.N.I SMILE AFTER READING OUR POST, PLEASE!

No comments:

Post a Comment

H.A.N.N.I FRIENDSHIP WILL NEVER DIE!!!