Friday, 26 July 2013

Heyy! H.A.N.N.I's BACK~

Assalamualaikum! Hye guys! Wassup! Ngeee...sorry lah sebab lama gila tak post kan? Masing2 busy dengan hal2 sendiri.. So, I wanna story about H.A.N.N.I members... jomm..

  1. Hannah (me) - MRSM Parit,Perak. 
  2. Haikal Abdullah - MITIB,Banting.
  3. Haikal Muhaimin - SMK Jalan Bukit,Kajang.
  4. Haidi Hykal - SMK Tinggi Kajang
  5. Afif - SMK Tinggi Kajang
  6. Aina- SMK Saujana Impian,Kajang.
  7. Nurin Syafiqah- Maahad Hamidiah,Kajang.
  8. Najihah- SAM10.
  9. Iskander (Fik) - SMK Tinggi Kajang.
  10. Izzah - MRSM Parit,Perak.
Ada yang still sama sekolah. Ada yang bawak haluan masing2. Tapii, jangan ingat friendship kitorang end-up macam tu jee.. EXCUSE ME~ I'll NEVER let any members of H.A.N.N.I forget for each other. A BIG NO! So, tadi  kitorang baru buat perjumpaan kat rumah Haidi. Tapi yang datang hanyaa.. Nurin, Najihah, me, Izzah & Fikri. Hadoii.. yang lain tu semua ada hal. Takpelah, biar jelah.. btw, kitorang dah plan nak pergi camp dekat hulu langat.. 

Bulan December kot.. then, Haidi pun dah order baju H.A.N.N.I, semua ni plan dia. So, setiap orang kene bayar RM80 paling minimum. Set~ ok je, in shaa allah! Hmm..sekarang semua dah matang... 13tahun dahh............. but seriously, rinduu sangat moments hanni masa sekolah rendah dulu.. Tapi, rindu tu terubat bila semua balik bercuti & berkumpul ramai2...memang riuhh! Hari tu kitorang buat reunion..pergi rumah haidi..tapi kitorang (yg perempuan & haikal (a) ,haidi) yg kene masak. Apa punya tuan rumah si haidi ni :p

Tapi, kitorang tetap happy. Gambar reunion ada dalam camera Nurin, tapi abang dia pulak delete. Ei. Rasa macam nak bunuh je abang Nurin tu! >< 

Hah...btw....kitorang ada calon new members yang nak masuk H.A.N.N.I, mamat dua orang ni -> Izzarul & Amir. We don't know both of them very well. KECUALI yang High School lah, memang kenal dia. Cuma yang selain High School ni tak kenal diorang. And saya tertanya-tanya, why dua orang ni nak masuk H.A.N.N.I? Ok, hanni memang special tapi apa yg attract dorang nak masuk this group?

Tadi petang ingat nak buat sesi interview dengan Izzarul, hehe...takdelah..saja nak kenal2 dgn bakal new members... tapi that boy tak ada.. dia balik sebab nenek dia meninggal dunia.. Innalillaha Wainna Lillah'hi Warojiun... Takziahh.. sabar ya.... everything happen there must be reason.. mungkin tak ada rezeki nak jumpa dia, so takpelah.. next week saya & izzah balik 2August, utk cuti raya... jadi, rancang nak buat reunion raya masa minggu last before balik asrama masing2...

Tapi kene tengok persetujuan ahli yg lain lahh.. ehh.. btw. seriously, sorry sangat2 sebab tak update blog nii!! Hannah busyyy!! Now, saya handle 3 blog. -> http://mencari-cintanya.blogspot.com/ , blog H.A.N.N.I, and lastly, my private blog.  Sebab tu tak sempat nak update! Ditambah lagi dengan kesibukan seorang pelajar di mrsm.. fuhhh.. setiap kali pulang bermalam, memang tak sah kalau cikgu tak bagi homework setinggi gunung Everest! -_-

Now, nak share.. macam mana nak contact dengan members of H.A.N.N.I? :)

  1. Hannah - fb : http://www.facebook.com/senyumanyangindah  tweet: https://twitter.com/MeInDparis
  2. Haikal (a) - fb : http://www.facebook.com/haikal.abdullah.50
  3. Haikal (m) - fb : http://www.facebook.com/haikal.muhaimin.52
  4. Haidi Hykal - fb : http://www.facebook.com/haidi.jamespotter tweet: https://twitter.com/smoochiedumpli1
  5. Afif - fb : http://www.facebook.com/afif.ironman
  6. Aina - fb : http://www.facebook.com/naz.tisya
  7. Nurin - fb : http://www.facebook.com/NurinAFR21 tweet : https://twitter.com/SukeMonyet
  8. Najihah - fb : http://www.facebook.com/najihah.nasir.10 tweet : https://twitter.com/najihah_nasir
  9. Iskander (Fik) - fb : http://www.facebook.com/fikry.iskender
  10. Izzah - fb : http://www.facebook.com/ija.kamarul  tweet : https://twitter.com/MissBrowncool
Hmm. Rasanya tu jelah yang saya nak share. Tak tau nak cakap apa dah. OK bye. Have a nice day! Salam Ramadhan from H.A.N.N.I! :)

Assalamualaikum.
E-class,
Leader of H.A.N.N.I.


THANKS COZ SUDI BACA POST H.A.N.N.I SMILE AFTER READING OUR POST, PLEASE!

No comments:

Post a Comment

H.A.N.N.I FRIENDSHIP WILL NEVER DIE!!!