Thursday, 13 September 2012

UPSR was finished!

Assalamualaikum! Yo, wats up,gang?? Maaf lah sebab lama tak update blog, maklumlah, kumpulan H.A.N.N.I kan jadi candidates UPSR??

So, apa khabar semua?? Allhamdulillah, kumpulan kami semuanya sihat-walafiat.., nie nak citer pasal upsr ni. Woahh, tadi.., habis je ujian Aptitud, semua terus bising dalam dewan, kesian pengawas `halusss..' tuu! tERJERIT-JERIT..ah, lantak la dia nak menjerit ke apa, asalkan, kitorang dah..MERDEKAAAAAA!!

Talk about Bm Pemahaman, it's a little bit difficult,guys.. :( Ramai cakap, alahh, Bm Senang je, tak payah baca, dah score, masalahnya, memang laa B.MElayu tu bahasa ibunda kita, tapi, yang SHAME sangat nie, ada jugak budak melayu tak dapat A dalam subjek BM. India dan CIna semua dapat A, melayu..?? Ish3..

Soalan BM ni confuse la. Petikan terutamanyaaaaa...! But, insya-Allah, kitorang boleh dapat A..

BM PEnulisan, lagi easyy, insya-Allah,...boleh punya.. :) Hope hati pemeriksa tu lembut bila tanda kertas kitorang.!

Math.., easy and ade jugak 2-3 soklan yg compius...but its ok, we've tried our best!

BI, easy3...!! Insya-Allah, A punya... :D

SC, tak sangka plk yang SC section B senang..., syukur sangat2, section A, compius siket...but dont worry, all is well (bak kata teacher Leela, xDD)

Aptitud. Pergh! Ni paling TENSION niiii! 41-61 kan soklan die jawapan sampai E, ade pulak die suruh kitorang tungggu kertas OMR utk jawapan E, lepas 30 minit tu, baru dia bagitau, kalau sape nak jawab E, tulis E sebelah D. :| hadoiyaiii..................wat olang tension saja maa...!!

Then, berkumpul kat kantinn, pelajar lelaki, semue tolong cikgu kemas dewan and pasang khemah utk `triple majlis' esok, merdeka, raya, and khatam al-quran. :D Memang kecohh lepas abes upsr, seronok giler..!

mASALAHNYE, pelajar perempuan kene ceramah daaaaaaa.........! Haishh..., tadah je la telinga dengar apa cikgu cakapp, adae benefit siket2 banyak2, hehhehe!

Okie lah! Kite chaw dlu! Nite3! Pasni focus kat psra plk! Bye2!!


THANKS COZ SUDI BACA POST H.A.N.N.I SMILE AFTER READING OUR POST, PLEASE!

No comments:

Post a Comment

H.A.N.N.I FRIENDSHIP WILL NEVER DIE!!!